Verhuizen

De grote verhuiswagen komt langzaam de straat indraaien. Dat moet ik zien. Hier gebeurt iets. Het begin van een grote verandering. Het zijn van die momenten die je leven markeren. Vanaf nu maken we een nieuwe start. Dan gaan de deuren open en al onze spullen worden naar binnen gedragen. Waar het huis nog heel nieuw voelde, gebeurt nu iets. Mijn spullen zorgen ervoor dat ik het huis heel snel als thuis voelt. Onze eettafel, onze bank, ons bed. Het voelt als een nieuw begin, maar je neemt jezelf en je spullen gewoon mee.

Soms weet je dat een verandering nodig is om verder te kunnen. Je voelt dat het moet. Ik wil niet zo met mijn kind omgaan. Mijn kind voelt zich niet goed en dat moet beter worden. Toch zie je op tegen de verandering, want dat kost energie. Er gaan dingen veranderen. Weet dan, dat je altijd jezelf en je gewoonten mee neemt.

Je kiest wat wel fijn is en dat gaat gewoon in de verhuiswagen mee. Niet alles hoeft anders om een nieuwe start te maken. Een nieuwe start wordt zo een stuk minder spannend en kost minder energie.

Vaak is een kleine verandering genoeg om een groot verschil te maken. Wil je graag hulp bij het maken van veranderingen om het leven van je kind en dat van jezelf fijner te maken? Je bent van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking.

Een warme groet,

Dieneke