Het begon met een wens. Ik wil graag weer aan het werk. Waarom ga ik niet doen wat ik het allerliefste doe?
Kinderen begeleiden die het moeilijk hebben. En ik droomde weg…
Hoe leuk zou het zijn om kinderen op te zien bloeien! Kinderen die weer blij zijn en trots zijn op zichzelf.
Kinderen begeleiden vind ik het mooiste werk dat er is. Kinderen laten je zien hoeveel wonderlijke dingen er zijn om te ontdekken. Ze hebben een originele en onbevooroordeelde kijk op onze wereld. Daar krijg ik zoveel energie van.
Eigenlijk is dit, wat ik al jaren als vrijwilliger doe, maar nu mijn kinderen groter zijn, is er ruimte voor mij om mezelf verder te ontwikkelen.
Vervolgens ben ik op zoek gegaan naar een opleiding die bij mij paste.
Verdieping in wat werkt en praktijkweekenden om te oefenen met die technieken.
Wat heb ik genoten. Na jaren als moeder, zomaar in een hotel met nieuwe mensen, bezig zijn met coachen. Steeds meer begon de droom vorm te krijgen. Want nu wil ik er ook echt wat mee gaan doen.
Best spannend, om de sprong te wagen, maar ik geloof dat God je brengt waar Hij je graag ziet. En nu is daar Kindercoaching Dieneke. De komende tijd ga ik bouwen aan een mooi bedrijfje. Stap voor stap, net als de kinderen die ik straks hoop te begeleiden en de ouders die ik graag wil ondersteunen.
Ben jij op zoek naar een veilige en warme plek? Een plek waar ieder kind en elke ouder zichzelf mag zijn en je kan werken aan die verandering waardoor je je beter voelt? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Neem gerust contact met me op voor een afspraak.

Warme groet,
Dieneke

mei 2018 – een nieuw begin

Je zou ook interesse kunnen hebben in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *