Een heel persoonlijk verhaal

Zo aan het eind van dit jaar, ben ik aan het terugkijken en vooruitblikken.
Hoe was jouw jaar?
Wat neem je mee naar 2021 en wat zou je graag achter je willen laten?

Maanden thuis met de kinderen en bijna nergens naar toe gaan.
❔ Wat heeft dat gebracht voor jouw gezin.
❔ Waren er dingen die je verrast hebben en die je graag meeneemt.
❔ Dingen die je nu niet meer doet en die je ook niet meer wilt doen.

Voor mij was het een zwaar jaar. In de maand maart verloor ik mijn vader aan corona.
Iedereen moest nog wennen aan de lockdown en ik zat in de auto op een lege snelweg naar het ziekenhuis in Zwolle.
We wisten nog weinig van corona, maar wat ik wel wist, was dat mijn vader eraan dood ging.
En met hem vele anderen. Het ene drama nog groter dan het andere.

Er volgde een tijd, waarin ik mijn kracht heb leren kennen. Ik wist niet, dat ik zoveel leed zou kunnen dragen. Ik ga hier niet alles vertellen, want daar gaat het me niet om. Het gaat erom dat ik jullie wil laten zien dat je meer kan dan je denkt en hoe je dat aan kunt boren.

Ik besloot dat ik alles ging doen wat ik op dat moment kon doen om mijn vader een waardevol afscheid te geven. Ook al kon ik niet bij mijn moeder en zus zijn. Al moesten andere mensen kiezen om weg te blijven.

En ik deed het. Soms met pijn, soms ook met angst. MAAR, IK DEED HET.

💜Ik  hield me vast aan het feit dat door alles heen Gods liefde wacht. Ook als je het even niet voelt. Vertrouwen is een van de belangrijkste pijlers in het leven. Die neem ik dan ook mee naar 2021.

Ook in de coaching is VERTROUWEN heel belangrijk. Ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat ik krijg van klanten. En ik geniet met volle teugen van het vertrouwen van klanten in zichzelf die groeit.  Grote en kleine mensen die iets niet fijn vonden, maar nu weer weten hoe ze verder willen gaan.

Ik heb je beloofd dat ik je vertel hoe je daarbij komt. Het is DE BESLISSING die het doet.  Ik nam de beslissing om mijn vader een waardevol afscheid te geven en dat gaf me de kracht het te regelen.

Zo is het ook met veranderingen die jij misschien zou willen maken in 2021. Dingen achter laten en een nieuw pad inslaan. Voor jou, voor je kind.

HET KAN.

📌Als jij wilt dat je kind meer zelfvertrouwen krijgt.
📌Als je kind meer rust wil in zijn of haar hoofd.
📌Als je wilt dat het thuis weer gezellig is.
📌Als je wilt dat je kind met plezier leert en speelt.

Neem dan het besluit om dit te gaan veranderen.

Verandering begint met een besluit en wordt gedragen door vertrouwen dat het goed komt.

💪🏻Dan houdt niets je meer tegen. En je komt er sterker uit, want je weet waar je je kracht kunt vinden. En kunt erop vertrouwen dat het lukt op het moment dat het nodig is.

Denk jij nu, dat wil ik ook, maar ik weet even niet hoe? Weet dan dat ik er ben voor jou en je kind. Ook in het nieuwe jaar kun je bij Kindercoaching Dieneke terecht. Omdat jij en je kind het waard zijn voluit te leven.

✨Ik wens jullie een gezond, gelukkig en spetterend 2021!

Warme groet,

Dieneke

Ps. Heb je naar aanleiding van deze blog vragen of wil je je verhaal doen. Mail me op dieneke@kindercoachingdieneke.nl en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Vrijblijvend onderzoeken we wat je nodig hebt. Het kost niets, het kan je alleen verder helpen.

goede voornemens